DRW-rolluppen sticker upp över ett folkvimmel.

Mycket på gång nu i maj och juni

En intensiv period för projektet med många utåtriktade evenemang väntas de närmaste veckorna. Snart drar utbildningen med MISA igång sedan följer en Hälsomässa på Söder på lördag och Järvaveckan i slutet av nästa vecka plus ett antal aktiviteter i juni! Se detaljer nedan.

En persons hand på en annans axel mot oskärpt köksbakgrund.

Utbildning i Supported Employment

På fredag 24 maj har projektet den första av två utbildningsdagar på Supported Employment, som är en metod att stödja och att få stöd att få ett arbete, som organisationen MISA har mycket stor erfarenhet av. Men notera att det krävs anmälan och att den andra utbildningsdagen är den 18 juni, 9 – 16. Om du anmäler dig i vill att du ska kunna vara närvarande hela tiden båda dagarna. Hör av dig så fort du kan om du vill vara med och om du ännu inte är anmäld.

Hälsomässa på Söder

På lördag deltar Disabled Refugees Welcome – Rätten Till Arbete på Hälsomässan på Södermalm där vi kommer att ha egen monter. Två personer från projektets fokusgrupp, Biestaiev Dzhhyvers och Arghawan Rawak kommer att vara där och visa prov på sina förmågor – Arghawan, som konstnär och Biestaiev som massör (bland annat). Så, till er andra i fokusgruppen – var beredda på att berätta om eller visa era egna, erfarenheter, förmågor och skills!

Kartbild på Södermalm, där Katarina Bangata är utmärkt.

Den vägbeskrivning vi haft tidigare i den här  artikeln har varit felaktig! Nedan följer den rätta vägbeskrivningen: 

Platsen för Hälsomässan är Katarina Bangata som börjar mittemot  Studentskrapan på Götgatan och slutar i korsningen med Södermannagatan. Notera att det kanske pågår andra evenemang på samma gata, så följ gatan tills ni hittar oss. Bästa adressen för färdtjänsten är troligtvis Götgatan 71 eller Katarina Bangata 20. Ring Erik om ni får problem – 070 408 50 97.

Järvaveckan

Onsdag – lördag i nästa vecka 29 maj -1 juni är Järvaveckan. I år kommer projektet inte ha något eget tält men kommer ända att vara på plats för att söka upp personer i våra målgrupper, skapa kontakter och försöka påverka. Mer informationen om projektets deltagande där kommer senare.

Se även vår uppdaterade evenemangskalender här på hemsidan!

Den här har artikeln har publicerats tidigare med en annan huvudbild och har uppdaterats 22 maj. Den tidigare versionen inleddes med en puff för Jobbfestivalen i Kungsträdgården, men som alltså redan har varit.

 

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.