Skärmdump från Civil Rights Defenders sida för namninsamlingen mot angeriverilagen.

Skriv på mot angiverilagen!

Följ den här länken och skriv på Civil Rights Defenders (CRD) namninsamling emot angiverilagen!

Angiveri hör inte hemma i en demokrati! skriver CRD på sin sida för namninsamlingen.

Bakgrunden till namninsamlingen är att Tidöpartierna vill att offentligt anställda ska tvingas ange papperslösa till Polisen och Migrationsverket.

Människorättsorganisationen Civil Rights Defenders har startat en namninsamling mot en lag som ska tvinga offentlig anställda (sjukhuspersonal, lärare etc.) att ange papperslösa för polisen. Genom att klicka på den här länken kommer du direkt in på Civil Rights Defenders sida för namninsamlingen. 

Civil Rights Defenders är en människorättsorganisation som är politiskt och religiöst obunden. De driver just nu också en kampanj för att skydda demokratin: Backa demokratin!

Tidöpartierna är ett annat ord för partierna i sittande regering plus Sverigedemokraterna (SD). Hösten 2022 skrev de under ett gemensamt avtal om hur Sverige ska styras under den här mandatperioden. Detta gjordes på Tidö slott i Västmanland.

I höstas hade Disabled Refugees Welcome – Rätten Till Arbete en hearing om Tidöavtalet, och vi har också publicerat en rad andra artiklar som går att finna länkar till på den här länken.

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.