Tony glad.

Nyhetsbrev #1 2023 Disabled Refugees Welcome – Rätten Till Arbete

Intensiv vår väntar

Fler Arbetskaféer och en lång rad temadagar och seminarier väntar framåt våren. Dessutom får projektet ytterligare förstärkning nu i månadsskiftet: Nora Eklöv, funktionsrättsaktivist och Förbundet unga rörelsehindrades generalsekreterare, tar plats som fältarbetare och kommunikatör.

Febril aktivitet.

Jobbar på bred front

Disabled Refugees Welcome – Rätten Till Arbete jobbar på bred front. Fler Arbetskaféer och en lång rad temadagar väntar framöver samtidigt som det pågår  mer långsiktigt arbete. Bland annat gör vi en analys av vad Funktionsrättskonventionens Artikel 27 betyder för oss,  och vi jobbar vidare på en rad nya samarbeten med kommuner och andra organisationer.


Halvbild på Nora. Allvarlig och bestämd blick.

Nora Eklöv tar plats i projektet

I dagarna börjar Funktionsrättsaktivisten och Unga rörelsehindrades generalsekreterare Nora Eklöv som ny fältarbetare och kommunikatör i projektet. Nora Eklöv har mer eller mindre blivit rikskändis genom sin mångåriga kamp för att få personlig assistans.


Mai står i ljuset från en PP-bild och sneglar mot kameran.

Hänt innan jul

Innan jul hade vi Mai Nahas från Arbetsförmedlingen på besök. Dessutom hade projektet det första Arbetskaféet, en temadag om Misa och informationsmöte med Friluftsfrämjandet. Här finns korta resuméer.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.