Bild inne i en tunnelbanevagn med fokus på en gulfärgad reklamaffisch för Bazaren - en jobb- och utbildningsmässa.

Följ med på jobb- och utbildningsmässa!

”I år är drygt 100 arbetsgivare på plats som söker personal inom bland annat försäljning, besöksnäring, kontor, transport, IT, teknik, logistik, skola och vård- och omsorg.”

Så står det på Bazarens webbplats på Region Stockholms hemsida. Bazaren är Sveriges största rekryterings- och utbildningsmässa och äger rum den 16 – 17 februari 2023, båda dagarna mellan 10.00 och 16.00.

Gå tillsammans med oss andra i projektet!

Om du vill ha sällskap med oss andra i projektet så träffs vi där klockan 10.00 på fredagen!

Plats: Stockholm Waterfront Congress Centre.
Hitta hit: Stockholm Waterfront ligger precis bredvid Stockholms Centralstation. Adressen är Nils Ericsons plan 4 och du kan gå in via Klarabergsviadukten 59.

Anmäl dig till Rahel, telefon 073 424 22 25 eller mejl rahel@independentliving.org

Särskilda avdelningar för utbildningar och att starta eget

Bazaren har också en särskild utbildningsavdelning där man har möjlighet att träffa representanter för högskolor, Komvux, yrkeshögskolor, SFX (svenska för yrkesutbildade), folkhögskolor och annan vuxenutbildning.

Där finns också företag och organisationer som arbetar med rådgivning och stöd om hur man startar och driver ett eget företag. Om du har en idé och funderar på starta eget har du möjlighet att testa din idé där.

Möjlighet till tolk

Bazarens webbplats finns mer information, till exempel står det om möjligheter till tolk. Följ den blå länken ovan så kommer du till webbplatsen. Där finns också ytterligare fler länkar, bland annat till deras Facebookssida.

Mässan arrangeras av Region Stockholm i samarbete med Arbetsförmedlingen, Länsstyrelsen i Stockholm och Nyföretagarcentrum.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.