DRW nätverkar!

DRW kommer inom kort bjuda in organisationer att svara på en enkät om deras arbete med nyanlända med funktionsnedsättningar. Formuläret kommer att ta cirka 5 minuter att fylla i och har som syfte att skapa ett nätverk av funktionspolitiska organisationer som på olika sätt arbetar med målgruppen nyanlända. Ambitionen är att skapa en större förståelse om vilka insatser och aktiviteter som finns och vad som saknas för att på längre sikt skapa ett kompletterande samarbete mellan projektet Disabled Refugees Welcome och dessa organisationer. Bland organisationerna kommer bl.a funktionshinderorganisationer vara inbjudna att delta. Vill du delta, fyll i formuläret här

För frågor eller feedback – skriv gärna till jamie.bolling@independentliving.org .
En sammanställning av enkäten kommer att publiceras på vår hemsida och skickas till respektive samarbetsorganisationer, så håll utkik.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.