Marjan omgiven av grönska på en skogsväg.

Marjan – ny praktikant på ILI

Hej, jag heter Marjan Aslanifard och började praktisera i projektet Disabled Refugees Welcome – Rätten till arbete i november.

Jag kommer från en liten stad i Tyskland som heter Bingen. För närvarande studerar jag migration för min masterutbildning på Linköpings universitet.

Efter ett års studier på universitetet i Osnabrück, Tyskland, bestämde jag mig för att göra mitt andra år på Linköpings universitet som en del av EuMIGS utbytesprogram (European Master in Migration Studies). Därför flyttade jag till Norrköping i augusti och än så läng gillar jag det verkligen. Jag har tidigare tillbringat några semestrar i Sverige med min familj och är verkligen glad att nu få tillbringa en längre tid i Sverige.

Jag har vuxit upp i en tysk och persiska kultur som gör att jag länge varit fascinerad av olika sätt att leva och olika sorters samhällen. Eftersom jag är mycket intresserad av migration, och också har arbetat med personer med funktionsnedsättning, ser jag verkligen fram emot att lära mig mer om Independent Living Institute och deras arbete med Disabled Refugees Welcome och Rätten till  arbete.

På fritiden älskar jag att utforska naturen, idrotta, träffa vänner eller njuta av en bra bok.

 

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Genom att fortsätta använda denna webbplats godkänner du användandet av cookies. mer information

Dina cookie-inställningar för denna webbplats är satt till ”tillåt cookies” för att ge dig den bästa upplevelsen. Om du fortsätter använda webbplatsen utan att ändra dina inställningar för cookies eller om du klickar ”Godkänn” nedan så samtycker du till detta. Cookies används här för vår webbplatsstatistik - cookies från wordpress.com samt Google analytics lagras på din PC.

Stäng