Möte med Infoteket

DRW:s möte med Infoteket om funktionshinder i Uppsala Region

Den 3 juni åkte Julius Ntobuah och Jamie Bolling från DRW i Farsta till Uppsala för att träffa Ann Liljemark och Johan Mälson som jobbar som vägledare på Infoteket om funktionshinder i Uppsala.

Läs mer om Infoteket här

Ann Liljemark presenterade Infoteket om funktionshinder och deras arbete. Biblioteket är till för människor med normbrytande funktionalitet och de verksamheter som jobbar inom området. Man kan låna böcker, filmer och få information om de projekt som genomförs. Det finns faktablad och böcker för barn på olika språk om olika diagnoser.  Infotekets visningstorg har tips för kommunikationsstöd. På webben finns många informativa filmer om olika diagnoser för individer och familjer att lära sig om.

Nästa år kommer DRW att organisera en träff hos Infoteket där projektet och dess framgångar presenteras. Redan till höst kommer Infoteket att hjälpa DRW att sprida informationshandboken, som lanseras på Almedalen.

DRW tackar Ann och Johan för en intressant möte med mycket ny kunskap!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.